uca-bulgarien

Обединеният крипто Алианс представя Митническия кодекс на Съюза

2020 г. ще бъде най-голямата година от цялото време за Крипто Монетата ще удари като бомба и ще направи историята много бърза.

Всички приготовления са в пълна люлка. По-рано е именувано на EUCA, ще бъде написано UCA – Обединен крипто алианс! Подготовката започна, така че листовките на фондовата борса вероятно да започнат от февруари 2020 г. Променихме концепцията и донесохме UCA без енергийно интензивен добив. Ще има 5 милиарда UCA. Осигурете си UCA и бъдете там от самото начало. Нов в програмата: Картата UCA – предплатената карта за UCA. Вече от 50 евро и идеален за всички – за малки инвеститори и инвеститори! Можете да избирате от варианти на карти от 50 до 10 000 евро. След това ще получите дял от стойността в UCA според сумата. Пример: Купуваш 100 евро за UCA карта. Когато обявите, UCA например има стойност от 2 цента. Значи имаш 5000 ДУА. (Наименуването на стойността от 2 цента е пример, а не гарантирана стойност.) До 31.12.2019 г. на всяка карта има допълнителен + 50 % СВОБОДНО. Независимо дали за себе си като подарък, като инвестиция, криптографската валута става ежедневна и преди всичко ПРОСТО!

 

CRYPTO CURRENCIES

Светът се променя От незабавни парични преводи до децентрализация до измама и кражба на самоличност, криптографията изглежда превръща цели индустрии и фирми в обърнати нагоре по света. Въпросът, който всеки задава е: Толкова ли е добро, колкото звучи? Има много предимства за криптографската монетка и технологията на блокверигата: цифрова валута, незабавен банков превод, децентрализирани приложения, прозрачност и т.н.

UCA & UCA COIN


UCA, накратко за ОБЕДИНЕНОТО КРАЛСТВО CRYPTO, е организация на опитни професионалисти от цял свят с експертни познания в областта на развитието на бизнеса, маркетинга на мрежата и блокверижните екосистеми. UCA е предназначено да привлича дружества, доставчици на услуги и инвеститори, които желаят да изследват и инвестират в ценни активи и криптографски валути. Мисията е да се обединят компаниите към една и съща цел:
CREATE A NEW GLOBAL CURRENCY.

uca

UCA DIGITAL COIN CARD
Вашата предплатена карта за криптографски валути Ние навлизаме в света на криптографските валути (почти) толкова лесно, колкото и бутилка вода.Само с няколко щраквания сте гордият собственик на криптографска валута (UCA COIN). Това е идеална възможност за много малки инвеститори да участват в криптографския пазар с микроинвестиции.За 100 евро получавате начален кредит от 150 евро* в UCA** и като партньор 100 KP и 40 BP отгоре. други атрактивни пакети и дипломирания от 50 до 10 000 евро се предлагат изключително в магазина. Управляваме вашия UCA безплатно за 1 година.

ИСКАТ ДА ПРОМЕНЯТ ЖИВОТА СИ? Бъди себе си, промени нещо.

* until 31.12.2019
** The issue price is € 0.02 on the commodity value up to the IPO and is then based on the average value of the stock exchanges and crypto rating agencies.